Startsida

On my mind
2011-10-19 20:49:48

Sitter här på min pilatesboll och fryser. Har varit duktig och både diskat och dammsugit.


UPDATE: Har nu på mig en tröja. Skönt. Är trött och hoppas jag kan få en gnutta sömn inatt. Har sovit så jävla dåligt de senaste nätterna, ligger och vrider mig och allt är obekvämt. När jag går upp om mornarna är jag dyngtrött och svullen och röd under ögonen. Snyggt liksom.

SJUK GREJ: Drömde om en gammal bästis jag hade som barn; Cissi. Vad var så konstigt med det då? Jo, jag har inte sett henne på typ.. 3 år? Då såg jag henne på perrongen i Hallsta när jag och Lars var påväg till Västerås. Idag såg jag henne. Tror jag? Det måste fan ha varit hon! Sjukt. Drömmer om henne, sen ser jag henne? Hm. Har typ inte bytt ett ord med människan sen.. 2002? Vi som var så sjukt tighta från 4-års ålder till vi var 12 år.

Life change, I guess. Even though you don't like it.

ANNAN GREJ: Trött på att vara trött nu. Vill ha energi och vill ha sällskap. Vill hitta en person att klicka med. Lars kan väl ändå inte vara den enda? Alltså nu menar jag vänskaper.. han kan inte agera allt. Jag börjat tröttna på att bara ha en person att prata med, pojkvän OCH vän :P Haha.


Ingen som vill sitta och fula sig i ett helt dygn? Prata om vad som helst, spela brädspel, åka pulka med mig i vinter eller typ.. tända ljus och tävla om vem som kan få mest stearin fast på fingret?

   


Kommentarer
Anonym
2011-10-19 20:49:48

synd man är så blyg, annars hade jag lätt velat umgås med dig, du verkar helskön :)

Jenny
2011-10-19 20:49:48

Men aaaaah jeanettee!! Seriöst, jag älskar att åka pulka. När jag blir ledig nu, så lär vi ju umgås? Herregud, du är ju grym!! fohelvede :)


Hej. Kul att ni tittade in :)
(..och nej, jag vill INTE vara med och tävla i er blogg).

BTW: Ni som frekvent tjatar om tävlingar i era bloggar
- era ip-nummer spärras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (visas ej)


URL/Blogg:


Kommentar:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0