Startsida

Okej.. fick ju en läkartid, som sagt
2011-10-20 18:18:20

Och den gick åt helvete. Fick ingen hjälp WHAT SO EVER.

FYFAN vad jag hatar vårdcentralen i hallstahammar. Jag hatar dem så innerligt jävla mycket.
Jag hatar alla inkompetenta, dumförklarande läkare som inte kan tala svenska.
Inte förstår de svenska heller. Jävla idioter, gå och lägg er, ni behövs inte.

Det hjälper inte att stå på sig. För som patient har du FEL.
Allt du säger är goja, och du kan INTE din EGEN kropp.


Kommentarer
Anonym
2011-10-20 18:18:20

men om de utländska läkarna inte fanns, då skulle vården vara ännu sämre eftersom det knappt skulle finnas nå läkare då.

En som vet
2011-10-20 18:18:20

Jag har träffat många bra utländska läkare, de flesta väldigt bra och språket har jag aldrig haft några som helst problem med att förstå, träffade en utländsk läkare på vårdcentralen förra veckan och han pratade hur bra svenska som helst. Jag tycker inte alls att vårdcentralen är inkompetenta men jag tror att trycket är enormt stort idag på vården vilket gör att man inte kan ge den vård man önskar -tyvärr. Det är en politikerfråga. Men som sagt, utan utländska doktorer skulle ingen vård kunna bedrivas i sverige och allt för att politiker och läkarnas fackförbund har hållit nere utbildningsplatserna så att läkare ska vara "en bristvara" och behålla sina löner på 100 000 kronor i månaden.

Fd ångest!!!
2011-10-20 18:18:20

Nej allt man säger är inte fel och goja. Men om man är deprimerad så tolkar du saker i din kropp på ett "felaktigt" sätt. Jag har själv trott att jag haft extrema fel på mitt hjärta - jag har inga fel på hjärtat det är ångest. Jag har haft magbesvär och trott att jag har cancer - jag har inga fel på magen, det är stress och ångest. Jag har haft klumpkänsla i halsen - ångest.Där tror jag att det klickar ibland. När en doktor säger att det inte är några fel och det går inte att medicinerna så tar det tid för en deprimerad person att komma igenom detta.Försök att inte tänka så mycket på symtom, slappna av, sänk kraven, skit i vikten, ät det du känner för och lev livet jeanette.Har du bett om remiss till psykiatrin, för ibland är inte primärvården rätt instans. Psykiatrin har helt andra möjligheter att utreda dig. En familjeläkare kan i prinicp bara skriva ut antidepressiva medel och i ditt fall så verkar det inte vara biverkningar utan din vanliga ångest som faktiskt spelar dig ett spratt. Det kan ta upp till 8 veckor innan biverkningar/effekten gör sig märkbar. Det tar tid.

RonjaZorina - konst och knas
2011-10-20 18:18:20

Vill bara poängtera att Jeanette inte har något emot utländska läkare i sig - utan de inkompetenta idioterna som ej kan språket.Jag hade en doktor under lång tid. Jag brukade få ta med mig min mamma på mötena för att kunna få en översättning efteråt. Kunde inte alls tolka hand brytning.

När man gick därifrån undrade man alltid vad som blev sagt. Skulle jag få en remiss nu? Eller?Nä, visst är det väl bra att vi kan ta in arbetskraft från andra länder - men vad är det ni påstår, skulle det inte finnas några läkare om de slutade anställa de som ej kan språket?

JS
2011-10-20 18:18:20

Vet hur det är. De är helt inkompetenta! Jag gjorde illa tummen, de sa att det bara var en sträckning. Min faster som är sjukgymnast konstaterade att det förmodligen var en spricka som nu läkt ihop fel och så har jag ledbandsinflamation! Hade jag fått hjälp hade det kunnat gå att förhindra!

Även mina släktingar har haft problem med vårdcentralen, även kompisar! Åker hellre in till akuten än att åka till vårdcentralen!!


Hej. Kul att ni tittade in :)
(..och nej, jag vill INTE vara med och tävla i er blogg).

BTW: Ni som frekvent tjatar om tävlingar i era bloggar
- era ip-nummer spärras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (visas ej)


URL/Blogg:


Kommentar:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0