Startsida

Om lite allt möjligt
2011-06-30 19:53:40

Hade en lista på 12 punkter som jag jobbat på idag, och hunnit med jävligt mycket av den också.
Faktiskt hittills 8/12 punkter :D (matta i kastrullskåp och sallad ska vara överstrukna, glömde..).

 

Vill också nämna att jag tycker mitt köksfönster är fint. För det är massa blommor i det. Vill alltid ha dem där, fast hälften egentligen hör hemma i sovrummet. Buhuu. Får ta skott och fixa mer blommor, ett mylligt fönster är ju precis vad jag vill ha!

I skrivande stund är det fotboll på tv. Så jävla tråkigt. Jag vet inte, men jag har alltid avskytt fotboll. En massa snubbar som springer på en ofantligt stor plan, fram och tillbaka, och sparkar på en boll. Fraaaam och tillbaka.

Insåg att mitt fina cerisa durkslag är värdelöst. Rostar. Så nu har jag målat foten i svart, humbrol lackfärg. Hoppas tricket fungerar! Vet att man inte ska använda den färgen till saker man har mat i, men maten nuddar ju aldrig foten, så det borde inte vara något problemo! :DD

Är trött. Det är så fett jävla varmt, hur ska man orka jogga i det här? Hoppas det svalnar av rejält innan Lars kommer, vid nio. Så att det blåser svala brisar och blir skönt att springa, annars kommer jag dö. Typ svettas sönder, huden kommer flagna av som om kroppen vore en fet vattenskada.


Orkade ni läsa :D?

Kommentarer

Hej. Kul att ni tittade in :)
(..och nej, jag vill INTE vara med och tävla i er blogg).

BTW: Ni som frekvent tjatar om tävlingar i era bloggar
- era ip-nummer spärras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (visas ej)


URL/Blogg:


Kommentar:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0