Startsida

Frågor & svar! (del 2)
2011-07-18 15:30:00

1. Så fin du är :) Vilken snygg klänning! vart har du köp den?

Tack! :) Klänningen är köpt för 300kr på Monki i Västerås :)

2. Hur länge har du och din pojkvän varit ett par?

Vi har varit tillsammans sedan juldagen 2007, så det lär väl bli ca 3,5 år nu va? :)

3. Var bor du?

Jag bor i en liten lägenhet i mittersta, mellersta mellansverige. I länet kallat Västmanland och i kommunen kallad Hallstahammar :)

4. Är du sjukskriven?

Nope! Har inget att sjukskriva mig från hehe. Nejdå! Jag jobbar som anhörigvårdare (dock inte så många timmar..) men ska börja jobba mer f.o.m. augusti!

5. Lider du av GAD? (Generaliserat ångestsyndrom)

OH MAJ GAD! Heeh.. nej jag har faktiskt aldrig hört termen förut!
UPDATE: Okej, har läst lite om det och ja.. passar mig som handsken! Haha.. fast egentligen finns det många diagnoser som passar in på mig. Jag lider ofta av ångest och allt som kommer med det, men kämpar mot det dagligen för att inte falla tillbaka i depressionen och ätstörningen :) Värst är dock stressen och kontrollbehovet som jag verkligen skulle behöva lära mig hantera, farliga grejer det där!

6. Varför är du så söt?

För att jag äter en sötmandel varje morgon i samband med att jag gör solhälsningen. NÄRÅH, är allergisk för mandel. :P

7. Vill bara säga igen att jag uppskattar din blogg, den är trevlig att läsa och mysig att titta på dina bilder :)

Och då vill jag bara säga: TACK! Det är roligt att den uppskattas!

8. Gillar du din kropp?

Jadu.. mer än i vintras! Har tagit mig väldigt långt sedan dess, då jag kunde äcklas så mycket av mig själv att jag kunde riva sönder mina ben med naglarna. Ja.. (knäppt). Jag tränar hårt och har aldrig varit så vältränad som nu, rätt stolt över hur långt jag kommit :D

9. Vad har du för planer för framtiden?

Planer.. hm. Jag vill ha ett heltidsjobb, antingen i butik eller inom industrin. I Hallstahammar, så man kan cykla till jobbet (för det är så jävla härligt). Och så vill jag skaffa barn, biologiska klockan tickar på vettni! Höh-hö. Detta inom kanske en 5-års period?

10. Funderar du på att ta mer lättklädda bilder? :D

Hah! Om jag tar "lättklädda" bilder skulle det i så fall vara i syfte för dokumentering över framsteg med kroppen och träningen :)

11. Vad läste du på gymnasiet?

Jag läste Estetiska Bild & Form på Brinell gymnasiumet i Fagersta 2006-09. Det var både en skitjobbig tid och det bästa jag någonsin varit med om!

12. Hur länge har du målat/ritat? Så sjukt fina grejer. Gör du saker på beställning?

Har målat/ritat hela livet! ..som de flesta småbarn så sitter man ju där med vattenfärger och kritor :) Men om man tänker seriöst, så målade jag mitt första blyertsporträtt som 11-åring och började måla/skicka in bilder till tidningen OKEJ som 13/14-åring :)

13. Spelar du något instrument?

Yes I do. Eller ja, inte för tillfället, men har spelat i band som bassist för något år sedan :)

14. Är du blyg?

OFANTLIGT! Har stora svårigheter med att faktiskt våga ta kontakt och prata med människor.

15. Tycker du om att träffa nya människor?

Både ja och nej. Jag kan tycka att det är jobbigt att träffa nya människor, om jag tvingas vara social, eller "hantera" mötet ensam, eftersom jag är såpass blyg. Samtidigt är jag innerst inne väldigt social och älskar att prata med folk. Motsägelsefullt eller hur? Nya bekantskaper är ju så himla trevligt, när det väl klaffar liksom :)

16. När hade du sex första gången, hur, var och när?

Haha! Snacka om intim fråga.. kan väl säga såhär: minns det knappt, men jag var väl 16 år tror jag, 2007. Hos min dåvarande pojkvän, nykter. Det var det mest smärtsamma jag varit med om! HAHA!

17. Varför klippte du av ditt långa hår?

För att jag sökte förnyelse och så var det fruktansvärt slitet.. klippte först page, sen tänkte jag "skitsamma" och klippte av allt. För att testa, och jag gillade det också, jävligt skönt med kort hår. Men nu spar jag ut igen, långt hår är underbart det med! :D

18. Ska du ta körkort?

OHJA! Har övningskört litegrann, men jag och pappa.. fungerar nog inte så bra ihop när det gäller övningskörningen. Pappa är för rädd/hetsig och jag för.. lat? Jag vet inte. Vill skitgärna ta det, har redan läst genom teoriboken 2 ggr. Så teorin har jag lite koll på iaf.

19. Söker du jobb, eller har du jobb?

Som sagt - jobbar som anhörigvårdare till min syster, deltid. Men kommer nog i framtiden hitta mig ett annat, men det lär nog kräva körkort.

20. Vill du bo i hallsta jämt, eller planerar ni att flytta?

ÄLSKAR HALLSTAHAMMAR! :D Vi var en sväng till Oskarshamn (helvetesperioden i mitt liv) och jag insåg då hur mycket jag älskar denna lilla håla. Det är nära till allt, framförallt släktingar! ♥

21. Hur ser dina drömmar ut, exakt hur vill du ha det, om du fick önska?

Svårt! Hm..
Jag vill jobba i en liten butik där mina medarbetare är vänner. Jag vill inte vara rik, men jag vill kunna känna att pengarna räcker. Jag vill ha två barn, helst en pojke och en flicka. Jag vill bo i ett litet, gammalt hus, och en katt ska jag ha. Så är det bara :) Jag önskar att målarlusten kommer tillbaka i full styrka, så jag kan inreda mitt hem med stora, färgglada tavlor. Jag vill bli bättre på att fotografera, så jag kan ha många fotografier på väggarna, med nära&kära. MYCKET kärlek. Och så vill jag spela teater. OCH JUST JA! Skulle hemskt gärna vilja ha en sommarstuga i Falkenberg med havsutsikt någon gång i livet :) 

22. När vill du skaffa barn, har du och Lars pratat om det än?

Det har vi pratat om länge.. vi pratar om allt. Men det är något som är svårt att prata om också, för det kräver pengar, tid och planering, samtidigt som att det inte går att planera barn och graviditeter in i minsta detalj. Plus att jag verkligen, verkligen vill vara gravid, jag längtar nästan. MEN, jag vet inte om jag är redo för ett barn. Så, om jag kan få barn (inte alla som kan, vem vet) så blir det väl om minst ett år kanske. Minst. Who knows?

23. När vill du bli mamma?

Jag vill bli mamma när jag känner att jag är redo, och framförallt, när jag har råd. Jag vill kunna se till att kunna ge barnet trygghet :)

24. Vad tycker du om att få kommentarer av anonyma?

Bästa frågan! Haha! Ja, det tråkiga med kommentarer från just anonyma är att det blir så jobbigt att svara, och jag vill ju svara på alla kommentarer. Jag vill ju helst fylla min blogg med berättelser och bilder från min vardag, och inte med svar till anonymas frågor :) Ett alternativ skulle ju vara att kanske ha flera frågestunder (bara att säga till!) eller att kanske skriva i er mailadress så jag kan kontakta er, även om ni inte har någon blogg eller liknande :)


Då var denna Frågestund avslutad! Hoppas ni fick svar på det ni undrade :)

Kommentarer
ANNE
2011-07-18 15:30:00

Det var inte lite frågor du fick du!

SV: Åh, den låter ju bra ju! :D

Anonym
2011-07-18 15:30:00

En följdfråga: varför äter du inte antidepressiv medicin?


Hej. Kul att ni tittade in :)
(..och nej, jag vill INTE vara med och tävla i er blogg).

BTW: Ni som frekvent tjatar om tävlingar i era bloggar
- era ip-nummer spärras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (visas ej)


URL/Blogg:


Kommentar:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0