Startsida

Lite "klagande"
2011-02-10 20:26:00

Jag vet ju hur det blir när jag äter för mycket. Men det fanns fan FÖR mycket gott i kylskåpet. Så jag åt både en macka, keso och psylliumfrön och salamiskivor.. alldeles för mycket för min mage.

Ställde mig och stekte korv samtidigt som jag diskade, sen slog mig mättheten skithårt och jävlar vad jag mådde! Fick sitta ner och svetten bara rann i ansiktet, hyperventilerade som en tjockis på löpbanan. Mådde bra illa. Ont i magen har jag fortfarande, trots att jag åt 19:00, 1,5 timme sen.

Att jag aldrig lär mig?

Det är det negativa med att ALLTID ha ont, man liksom glömmer bort smärtan direkt (för att slippa vara rädd när den kommer igen, att det ska göra ont, för det är ändå bara att acceptera) och när man glömmer smärtan gör man ju om samma misstag.

Speciellt när man är en tjockis i själen. Jag kan inte sluta fast kroppen säger stopp. Och då menar jag ju inte att jag äter i timmar, nej, men en korvskiva för mycket kan få mig att lida en hel kväll/natt, och då lider Lars också, eftersom när man delar 90-säng med en person som mår dö-illa är det svårt att INTE märka av det.


Kommentarer
AngeliQue
2011-02-10 20:26:00

SV: Ja skulle vara underbart med sommar nu !Okej, men du kan ju höra av dig sen när de blir lugnare med beställningarna då? :)

Så får du säga hur mycke du vill ha för en sån bild.

Anonym
2011-02-10 20:26:00

jag tycker det låter som att dina matproblem är ångestförknippade. För ingen människa kan få SÅ ont av så lite mat. Om man inte är allergisk eller nåt vill säga.


Hej. Kul att ni tittade in :)
(..och nej, jag vill INTE vara med och tävla i er blogg).

BTW: Ni som frekvent tjatar om tävlingar i era bloggar
- era ip-nummer spärras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (visas ej)


URL/Blogg:


Kommentar:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0