Startsida

Att stå på scen.
2009-05-31 21:56:59

Ja, jag minns knappt hur det var att stå på scen.

Jag minns att jag var så nervös att jag hade magont flera timmar innan jag skulle upp på scen. Nervositeten gjorde det svårt att andas, att röra på sig, att vara social.. Men när det bara var några minuter kvar övergick det till en enorm energi som strömmade ut ur mig, glädje liksom.

Då var det helt plötsligt vår tur, The Porridge skulle spela. Oj. Här står jag med en tung bas, jag plinkade på en bas för första gången för 3 månader sen. Då var det en låt som skulle spelas till UKM. Men då skulle Amme iväg, åh vad skönt! tänkte jag, nu slipper jag, haha.

De senaste 3 repen jag jag introducerats för ca 4 låtar. Jag fattar inte att jag lärt mig allt, jag fattar inte att jag aldrig spelat så lite fel, när vi kört igenom ett helt set.

Vi gick upp på scen, Lars stämde min bas, jag var helt borta. Ljuset gick på, basen var ikopplad och jag stod framför en publik. Linus drog igång förvånansvärt fort och för varje låt gick jag närmare och närmare scenkanten. Det kanske var en bra sak att jag var tvungen att titta på basen hela tiden för att inte spela fel, för då såg jag inte publiken. så fort jag tänkte att "fan, jag står på scen!" så började händerna och hela kroppen skaka, jag kände adrenalin.

När vi gick av kände jag lyckoruset. Det var över. Det gick bra, det gick liksom!Nu är jag officiellt en musiker.

Lars.
2009-05-22 23:54:04För inget är väl vackrare.
För inget kan få mig på bättre humör.
För mig är han allt.

19 år.
2009-05-22 13:58:41

Jag var på Dantes namnkalas igår när jag fyllde år. Vädret var underbart, fikat doftade så gott, och Dante firades. Det var väldigt trevligt att vara där. Sen har Lars också så underbar släkt, som faktiskt visste att jag fyllde år och hade köpt en present åt mig. Jag blev så otroligt glad!

På vägen hem från Stina mötte vi Linus som var påväg hem till mig. Han joinade mig och Lars hela dagen och hemma möttes jag av mormor, morfar och farmor, som alla gav mig fina presenter och gratulerade mig. Mamma och pappa gav mig fina presenter de med.
Underbar dag helt enkelt.

Vi har bytt namn.
2009-05-20 21:32:50


Klicka för fan!

Vi heter numera The Porridge.

ÄNTLIGEN FÄRDIG!
2009-05-11 15:19:22


Du din alkemist, färdig, färdig, FÄRDIG!

Tog inte så lång tid att göra, men jag hatar att måla i skolan.
Tror jag avskyr att måla allt som jag har tidspress på.

Lars and the philosophers snail.
2009-05-10 19:27:58


VÄXA UPP
2009-05-05 19:35:19


Jag ser ut som ett barn.
Jag har kommit på att jag var snyggare i ettan.
På gymnasiet alltså.

Brinell sliter fult på mig.

Sommar!
2009-05-03 18:30:37

Och små påskliljor :)


Var ute på en lång promenad med Lars idag. Underbart, förskräckligt underbart.
Och så har jag hunnit med Arbetsmiljö och säkerhetsuppgiften.
Yeah!

Mr. Lrs.
2009-05-02 22:41:01Min bara min.

LÖRDAG
2009-05-02 16:55:48

Lars.
 _

Dagen efter Valborgsmässoafton.
2009-05-01 18:25:28

Jag är så otroligt trött. Jag var uppe 22,5 timmar förra dygnet.

Det var torsdag och Valborg, Lars var orolig i magen och vi stannade hemma.
Hemma hela dagen och tog det lugnt, jag målade och han spelade gitarr.
Sen åkte vi in till stan, SISTA DAGSPABEHANDLINGEN!
Det var en stressig upplevelse.

Jag testade en bas på Musikbörsen, en Epiphone SG, lite billigare modell, shortscale. Ja.. jag älskar basen så himla mycket till utseendet, men har testat två olika av samma sort, tonen på den översta strängen är så jävla kass. Man hör inte den översta strängen, så man kan alltiså inte spela utan att ha en inkopplad. Jag vill kunna spela unplugged hemma liksom, men ändå höra vad jag spelar. Det finns en dyrare variant på thomann, som har en till mick. Jag vill dock testa en sån bas för att se om samma problem uppstår.

VALBORGSKVÄLLEN:
Hemma hos Linkan ja, alla drack förutom jag och Linus, alla grillade och vi åt. Väldigt roligt och mysigt och allt det där. 22.00 gick vi ner till brasan, men då var allt folk påväg bort, alltså Kolbäck fjortisar. Vi stod där och frös (eller jag frös, så sjukt mycket! Fulla känner inte kyla på samma sätt).

Halv tolv kom vår skjuts hem. Lars var smådragen, vi petade i oss lite druvor när vi kom hem. Linus hängde med också. Lars somnade kort därefter, så jag och Linus satt och roade oss vid youtube till halv fyra,
så jag i praktiskt taget var död och var tvungen att väcka Lars som fan inte gick att väcka.
Jag kastade kuddar och allt var det var på honom, ruskade om honom, kittlade honom under fötterna. Noll respons. Suck. Linus gick hem och jag föste Lars ur sängen och la mig.

När jag la mig var klockan 04.00 ..jag gick upp 05.30 dagen innan. 22,5 timmars vakenhet.

Bilder kommer sen. Det blev en del, ska välja ut de vettigaste.

RSS 2.0