Startsida

Till er som försvarar vårdcentralen
2011-10-20 20:46:17

Återigen:
Jag har INGET SOM HELST emot utländska läkare. Träffade en där första gången och han var bra, men han vara bara där EN GÅNG.


Annars har jag fått tre andra utländska läkare varav INGEN har förstått mig, jag har även blivit FEL-DIAGNOSTISREAD 2 gånger OCH FELMEDICINERAD! Även övermedicinerad så jag utvecklade allergi mot ett antibiotika.

KAN NI NU FÖSRSTÅ MIN FRUSTRATION? De har lyckats göra bara en jävla massa fel varenda gång.

Jag är jävligt oroad över att de inte verkar bry sig, jag blev dumförklarad när jag var dit. Att jag INTE är deprimerad, för deprimerade personer "kammar inte håret och luktar jätteilla" var hans förklaring. Han sa att jag bara var ledsen för att det är mörkt ute.

VAAAAD FAAAN? Jag sa just att jag ätit pillerna i en månad, jag känner att de fungerar och hjälper mig att leva, men att jag inte klarar av alla bieffekter, men det struntade han fullkomligt i och ifrågasatte bara varför jag inte i nuet var jättedeprimerad. Han LYSSNADE INTE! JAG FICK INGEN SOM HELST HJÄLP! Jag satt där i 40 minuter och fick gå hem med samma jävla problem som jag hade innan, FATTAR NI INTE?

Kommentarer

Hej. Kul att ni tittade in :)
(..och nej, jag vill INTE vara med och tävla i er blogg).

BTW: Ni som frekvent tjatar om tävlingar i era bloggar
- era ip-nummer spärras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (visas ej)


URL/Blogg:


Kommentar:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0