Startsida

Testa själva, så skulle ni förstå
2011-10-25 08:26:00

Hej och hopp.

Igår fick jag säga hej till ett ångestanfall igen, det var längesen nu. Höll nästan på att svimma.
Jag har inte saknat det alls. Men jag förstod att det skulle komma och jag får se denna dag som den är. Ögonen är svullna och livsgnistan borta. Påtaglig huvudvärk. Jag orkar inte vänta till på torsdag.

Hur jävla trött jag än är på ätstörningen så finns den där. Och att gå från toktränad till degmage och sladderbak (även om ni inte ser det, så känner jag det) på 4 veckor är en dödsstöt.

Jag orkar inte längre när jag känner att jag gör ALLT för min kropp och ändå sväller jag. Det finns inget stopp.
Okej om jag satt på mitt arsel. Okej om jag åt för mycket. Eller något onyttigt.TESTA SJÄLVA.
Testa att träna i snitt 2,5 timme om dagen, aldrig äta godis/fika/dricka/onyttigt och GÅ UPP I VIKT. Så får vi se hur jävla glada ni skulle bli.

Kommentarer
Anonym
2011-10-25 08:26:00

men du. det här med att din kropp förändras är väl bara ett steg närmare för att bli frisk från ätstörning samt den här träningsmanin?!

Tina
2011-10-25 08:26:00

jag vet inte om det här e nån hjälp men har du kollat hur din sköldkörtel funkar? Om det e trassel med den så har man svårt att gå ner i vikt, och även kan må sämre. det e bra o veta ifall det e inte den som spökar, men jag vet inte vad du tycker om blodprover? Det heter "hypotyreos" och innebär att ämnesomsättning går på lågvarv. man kan va jättesmal och ändå ha låg ämnesomsättning. Om du vill så läs lite om den på nätet./tina

RonjaZorina
2011-10-25 08:26:00

Att ha låg produktion av sköldkörtelhormon är en pain in the ass. Förutom att man blir tjock så måste man proppa i sig piller i resten av livet. Man blir trött som fan hela tiden, typ som att kroppen går på sparlåga och har för mig att man svettas mer än normalt.

Tror att hetsigt humör kan vara ett symptom, men misstänker att jag blandar ihop med hög produktion av sköldkörtelhormon.I vilket fall så tycker jag man ska rådfråga flera läkare innan man börjar med levaxin (som är medecinen för låg ämn.oms.)

eftersom man INTE SKA SLUTA MED DEN.Jag böt läkare väldigt mycket under en tid och det var typ så att varannan läkare tog bort medecinen och varannan satte tillbaks den, jag var ett "gränsfall" sade de.Första gången de tog bort den gick ajg upp 20 kg i vikt.TROR att jag borde äta levaxin - men jag vågar inte för nästa läkare kanske tar bort den igen och jag orkar inte med att äta den "av och på". Inte bra för kroppen.Så om du får diagnos på problem med sköldkörtel - prata med flera olika läkare!


Hej. Kul att ni tittade in :)
(..och nej, jag vill INTE vara med och tävla i er blogg).

BTW: Ni som frekvent tjatar om tävlingar i era bloggar
- era ip-nummer spärras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (visas ej)


URL/Blogg:


Kommentar:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0