Startsida

Tack för er hjälp
2011-10-23 14:17:10

Tack alla ni som skrivit kommentarer till mitt förra inlägg!

Jag önskar att det vore lättare. Lättare än att ingen jävel tillgodoser mina behov som patient på vårdcentralen i Hallstahammar. Det spelar ingen roll om jag ber om en annan läkare, jag får det inte ändå. Den jag har nu lyssnar antingen inte, fattar inte eller så skiter han fullständigt i mig. Kuratorn här i hallstahammar är lite emot medicinering så jag kan heller inte diskutera detta med henne.

Känner mig ensam och svag i denna fråga, även om det handlar om just mig, om hur jag mår.
Det är ju jag som får känna mig som en laboratorieråtta, det är jag som får biverkningarna, då är det väl inte mer än rätt att de försöker göra allt i deras makt för att ge mig det bästa, se mig som en individ utifrån mina behov? Jag hatar att slussas runt utan att en jävel bryr sig.

Vad förväntar de sig? Att jag ska hota med pressen om de inte lyssnar? ÅÅH!
Jag känner mig BÄST I VÄRLDEN när jag väl vågar ta mig till vårdcentralen. Att jag faktiskt vågar sitta i väntrummet. Att jag vågar träffa en läkare för att tala om detta som jag knappt kan ytta i verkligheten. Jag skäms så. 

Hur fan ska jag ta mig från detta när de slår bort allt jag säger
och säger att allt jag känner är fel? Inte finns? Inte är någon "big deal".

Kommentarer
RonjaZorina - konst och knas
2011-10-23 14:17:10

Du ska se att det blir bra så fort du får komma till psyk i västerås..

Tina
2011-10-23 14:17:10

Hallstas vårdcentral har mycket kritik, tyvärr. från alla håll. har själv t.o.m debatterat i vlt om det. kolla upp flashback.se där diskuteras det flitigt om mediciner, det finns även vettiga grejer där fast det e mkt konstigheter med. på vårdcentralen kräv efter svensk läkare, det gör jag jämt, via "mina vårdkontakter" om det e lättare att skriva. är inte rasist men pratar utifrån erfarenhet. doktor berglen e svår att få, för att alla vill till han typ, men det finns några få svenska./tina


Hej. Kul att ni tittade in :)
(..och nej, jag vill INTE vara med och tävla i er blogg).

BTW: Ni som frekvent tjatar om tävlingar i era bloggar
- era ip-nummer spärras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (visas ej)


URL/Blogg:


Kommentar:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0