Startsida

Måste skriva av mig
2011-10-23 10:53:37

Måste skriva av mig all frustration jag känner.


Visst, de här pillerna jag börjat äta ska hjälpa mig. Vara mina stödkryckor tills jag kan gå själv. Men effekten börjar sakta avta. Ofta känner jag oro komma tillbaka och jag får anstränga mig hårt för att bearbeta den och slappna av. I början av medicineringen kände jag den knappt alls. Det var skönt. Jag kunde jobba hårdare med mitt välmående.

Den största frustrationen är dock viktuppgången. Jag har ätit pillerna i snart en månad och har sakta men säkert blivit större. Okej, tuttarna har växt, skitkul, men hur jävla roligt är det att allt bäddas in i ett fettlager?

Jag tränar hårt, ofta och äter regelbundet och normalt. Ändå byggs det på. Mina magmuskler är nu obefintliga, inbäddade i ett fettlager och syns inte längre, trots att jag tränar! Jag tränar så hårt och vill ju ha synliga magmuskler!

Kan ni förstå frustrationen i att promenera, träna styrka, pilates, kondition OCH rollerderby och ÄNDÅ GÅ UPP I VIKT? Det behöver man inte vara ätstörd för att ogilla.

Jag är så rädd för att aldrig ha normal kroppsbyggnad igen. Att bli tjock igen, trots träning och nyttig mat och sedan aldrig mer klunna gå ner i vikt, för jag äter och tränar redan tillräckligt?

Doktorn på vårdcentralen sa till mig, man BLIR tjock av dessa piller. Det går inte att undvika, du kommer bli TJOCK. Och ja, han använde ordet TJOCK säkert sju gånger. Och så sa han, men så mycket som du tränar kommer du kanske inte bli jättetjock då, du kanske kan träna av lite fett. VA?!? VAAAA?!???JAG VILL INTE BLI TJOCK! Jag ORKAR inte träna stenhårt, äta nyttigt och ändå bli TJOCK, jag vägrar det! Jag pallar inte att ha den kroppen jag vill ha för att se den försvinna. Jag VÄGRAR tro på att det inte finns NÅGOT ALTERNATIV ALLS, något alternativ som inte gör att man behöver bli tjock!


FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Jag hatar det här. HATAR.

Kommentarer
Tina
2011-10-23 10:53:37

hej måste bara kommentera :) det där med piller kan va lite lurigt, det kan komma såna svajningar innan det stabiliserar sig, jag vet :P du kanske behöver höja? den där läkaren låter sjuk i huvet, man får ta vissa läkare med nypa salt, vad arg jag blir på såna läkare dom vet inte vad dom snackar om! vill gärna veta vad det e för piller, kanske kan hjälpa till? :) och alla piller passar inte alla, man får prova sig fram, det finns många sorter. det e konstigt det läkaren sa för att folk reagerar individuellt på medicin, sådär säger man för fan inte heller. oj hehe blev långt det här :P/ Tina

Alice
2011-10-23 10:53:37

Men shit, låter ju som att JAG behöver äta dem där pillerna! :O

Anonym
2011-10-23 10:53:37

Det finns ju antagligen andra piller med andra biverkningar, fluoxetin som jag har haft är bra för ätstörda människor (sa min psykolog) eftersom man ej går upp i vikt av dem.

Till exempel.När man väljer psykofarmaka måste ju läkaren tillgodose dina individuella behov - du vill ej gå upp i vikt, gör du det kommer din ångest förstoras och det vill man ju inte..?

marikkken
2011-10-23 10:53:37

fy fan. doktorn verkar dum i huvudet. byt piller! vad heter dom du äter nu btw?


Hej. Kul att ni tittade in :)
(..och nej, jag vill INTE vara med och tävla i er blogg).

BTW: Ni som frekvent tjatar om tävlingar i era bloggar
- era ip-nummer spärras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (visas ej)


URL/Blogg:


Kommentar:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0