Startsida

Kost, kost och kost..
2011-10-18 11:03:14


Kost-snack på EfterTio.


Så mycket kost. Perfekt kosthållning. Äta bra. Inte äta dåligt. Blä, är ganska trött på det hela? Okej jag äter inte pizza, godis, hambrugare, bröd eller pasta osv. Men jag vill heller inte peta i mig kvarg och keso? Äckligt?

Man ska äta skit som inte smakar något. Inte salta. Äta mycket frukt, grönsaker och nötter. Kul. Allergisk för hela listan. Keso och kvarg kostar FLÄSK om man ska ha det laktosfritt. Ännu roligare!

(NOTERA MIN VÄLDIGT NEGATIVA TON)

Okej. Men jag ska sluta HELT med allt sött nu. Ingen Brämhults. Müslicrunch. Bröd. Ska även minska ner på smör. ..och tomat. Även om jag hatar gurka så tror jag tomat triggar mig lite. Kommer inte ta bort det helt (ALDRIG!) men kanske hitta något annat. Synd att jag inte kan äta lök eller paprika.Jag tål fan inte minsta lilla sött. Trillar dit direkt! Jag känner att jag vill hålla mer koll nu när suget och hungern kommer direkt, tack vare tabletterna. Gillar inte det här svällandet, mina magmuskler syns inte längre :( !?!

Tråkig kost. Eeeeeller kanske bara anstränga mig mer för att laga god OCH nyttig kost? SUCK. Men bra kost ger mig bättre hy och jag hatar alla finnar och ärr jag har i ansiktet nu tack vare all crunch jag ätit.

- - -

Okej, jag behöver pepp igen. Behöver träffa MÄNNISKOR. Seriöst, jag blir gaalen av att sitta här hemma ensam när Lars jobbar äckel-sug-veckor! Jag är ensam HELA dagarna, och även om jag älskar mina föräldrar så vill jag inte vara där VARJE dag!


Kommentarer
stina
2011-10-18 11:03:14

man märker att när du är nere så hamnar mycket fokus kring mat och kost. vad du ska/inte ska/bör äta. jag blev så glad när du skrev att du ätit vitt bröd, då kände jag: yes! hon släpper på kontrollgrimman! hon mår bra! för det är väl för djävla skönt att bara "go with the flow" bara någon gång ibland?!JA det suger att vara sockerberoende, men man kan välja sockerart att stoppa i sig.


Hej. Kul att ni tittade in :)
(..och nej, jag vill INTE vara med och tävla i er blogg).

BTW: Ni som frekvent tjatar om tävlingar i era bloggar
- era ip-nummer spärras.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (visas ej)


URL/Blogg:


Kommentar:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0